Airo

Hvorfor Airo? Fordi den løfter deg opp. Flere og flere frisører tenker langsiktig og på helsen. Frisøryrket har en snittalder på 32 år. Etter det tvinges veldig mange ut av yrket sitt pga vond rygg, nakke og skuldre. Men Airo er løsningen, fordi den løfter deg opp i den riktige ergonomiske stillingen.

Hvorfor Airo?

Airo har utviklet et brett for å løfte frisører opp i riktig ergonomisk arbeidsposisjon. Produktet er utviklet av en frisør som selv kjente på utfordringene med arbeidsposisjon og belastning i nakke, skuldre og korsrygg. Airo er tilpasset arbeidsområdet rundt frisørstolen din hever deg opp slik at du kan arbeid med senkede skuldre og derfor unngå belastning eller slitasje av ledd og rygg. Brettet er designet for to ulike arbeidsområder. Et for arbeidsområdet rundt frisørstolen og et for området rundt frisørvasken.  

Den er verdt hver krone, tilbud eller ikke. Uten den hadde frisøryrket vært en saga blott for meg👍🏻😊

Elisabeth
SmartCuts Halden

Om oss

Elin Helèn Hagen

Designer

Historien til Airo begynte allerede i 2007 da jeg som eier av en frisørsalong merket hvor mye belastning korsrygg, skuldre og nakke fikk i yrkesutøvelsen. Det var først når jeg som frisør og frisørlærer i den videregående skolen selv ble tvunget til å oppdatere utdanningen min at jeg fikk anledning til å utvikle Airo. Før jeg kom frem til løsningen vi har i dag så var jeg innom mange løsningsforslag. For hvordan øker man egentlig høydeforskjellen mellom frisør og kunde? Og hvordan løser vi god ergonomisk arbeidsstilling og gode kundeopplevelser hvor kunden ikke sitter på «gulvet»? Løsningen hadde lite med stolen eller gulvet i salongen å gjøre, men hva frisøren selv sto på. Og sånn kom vi også frem til navnet; Airo, det som løfter deg opp.

Lokasjon

Use this space to list your offline location(s) and alternate places where your goods can be purchased online or in person. Be sure to include your full physical address if you have a physical store. Leave this section empty if your goods are only available in this online store.

Addresse

Oftebroveien 6b, 4580 Lyngdal

10-20

mandag-lørdag

Søndag

Stengt

Kontakt oss

Connect with us